Позвонить, написать нам через :

Позвонить по Телефону Написать в Whatsapp Написать в Telegram Написать в Viber Написать в e-mail

Жмите прямо на иконку! +7-(928)-4095512

Bazar günü qazanc: bir professionalın düşüncələri

Больше
#1 от moskit8238
Adətən insanlar məndən soruşurlar ki, niyə məhz bu sayt? Niyə başqa yox? Mən isə sadəcə gülümsəyib deyirəm: çünki burda hər şey qaydasındadır. Mənim üçün ən vacib amil şəffaflıqdır və təəssüf ki, bunu hər platformada tapa bilmirsən. Düzü, əvvəllər mən də sınaqdan keçirdim, müxtəlif variantlarla işlədim, amma sonra bir dostum mənə bir məsləhət verdi. O vaxt o, artıq təcrübəli idi və dedi: "Əgər ciddi düşünürsənsə, əvvəlcə  mostbet kod promocyjny bez depozytu  axtar, sonra danışarıq." Mən də elə etdim. Bu ifadə mənim üçün bir növ başlanğıc nöqtəsi oldu. Çünki professional səviyyədə oynayan adam üçün hər bir bonus, hər bir dəqiqə dəyərlidir. Mən bura əylənməyə gəlmirəm – mən bura işləməyə gəlirəm.Bəli, mən professional oyunçuyam. Bu, sadəcə hobbi deyil, həyat tərzidir. Hər gün səhər saat 9-da kompüterimin arxasında otururam, qəhvəmi içirəm və statistikaları açıram. Mənim üçün “şans” sözü o qədər də önəmli deyil. Əsas olan riyaziyyat, ehtimal nəzəriyyəsi və özünü idarə etməkdir. Bir neçə il əvvəl mən sadəcə həvəskar idim, hər şeyə maraqla yanaşırdım, amma uduzduqca əsəbiləşirdim. Sonra başa düşdüm ki, duyğularla oynamaq olmaz. Ya sən sistemi idarə edirsən, ya da sistem səni. O vaxtdan bəri hər hərəkətim hesablanmışdır.Bu səhər, məsələn, planım sadə idi: üç saatlıq seans, maksimum diqqət, heç bir kənar təsir. Əvvəlcə bazarda olan vəziyyəti təhlil etdim. Hansı oyunlar indi “isti”, hansı slotlar daha çox qaytarır, bunları bilmək mənim işimdir. Ən çox sevdiyim oyunlardan biri – klassik ruletdir. Amma yox, mən sadəcə fırladıb gözləmirəm. Mənim strategiyalarım var, bir neçə il ərzində təkmilləşdirdiyim metodlar. Həmin metodların bir çoxunu sınaqdan keçirəndə mənim üçün əsas şərt həmişə eyni olub: düzgün başlanğıc kapitalı və bonus imkanları. Elə bu səbəbdən də vaxtaşırı yeni promosyonları yoxlayıram. Dünən, məsələn, yenidən mostbet kod promocyjny bez depozytu istifadə etdim. Niyə? Çünki pulsuz fırlanmalar və ya depozitsiz bonuslar mənə risk almadan sistemi sınamaq imkanı verir. Professional üçün bu, qızıl kimidir.Oyun zamanı ən vacib məqam – psixoloji sabitlikdir. Mən heç vaxt bir oyunda “hər şeyi bir kartaya basıb” qoymuram. Hər seans üçün ayrıca büdcəm var. Əgər bu gün limitimi doldurmuşamsa, dayanıram. Nə qədər cazibədar görünsə də, daha da davam etmirəm. Çünki bilirəm ki, bir anlıq həyəcan aylarla qurulmuş intizamı poza bilər. Bu gün də belə oldu. İlk saat ərzində bir az dalğalanma oldu, amma mən sakitcə gözlədim. İkinci saatda isə ardıcıl olaraq bir neçə yaxşı uduş gəldi. Elə o an düşündüm ki, məhz bu cür anlar üçün bu işi sevirəm. Nə vaxt ki, öz planına sadiq qalırsan və nəticə gəlir – bu, böyük peşəkar məmnuniyyət hissidir.Bəzən tanışlarım soruşur: “Qorxmurusan? Axı bu qumardır.” Mən gülürəm və deyirəm ki, mənim üçün qumar deyil, işdir. Mən burda təsadüfə inanmıram, mən öz bacarığıma inanıram. Təbii ki, hər gün qazanc olmur. Elə günlər olur ki, mən uduram. Amma bu da işin bir hissəsidir. Əsas odur ki, mənim strategiyam uzun müddətli hesablanıb. Bir həftəlik nəticəyə yox, aylıq göstəriciyə baxıram. Və hər ayın sonunda müsbət rəqəm görürəm. Bunu təmin edən ən vacib amillərdən biri də düzgün platforma seçimidir. Mən saytla işləməyə başlayanda onun lisenziyasını, ödəniş sürətini, texniki dəstəyini yoxlayıram. Çünki professional üçün vaxt itkisi ən böyük itkidir.Bu günkü seansı bitirəndə yenə də razı qaldım. Planımı yerinə yetirdim, limitlərimi aşmadım və nəticə əldə etdim. Çıxış etməzdən əvvəl hesabımda yekunlaşdırma apardım. Çoxları kimi mən də vaxtilə səhvlər etmişəm. Həyəcanla, qısqanclıqla, “bir də fırlanarsa, bəlkə…” düşüncəsi ilə oynamışam. Amma indi yox. İndi hər şey sadədir: plan + intizam + doğru alətlər. Və o alətlərdən biri də vaxtında aktivləşdirilmiş bonuslardır. Məsələn, bu dəfə də mostbet kod promocyjny bez depozytu mənə əlavə imkan yaratdı, onsuz da bu günkü uduşum bir qədər az ola bilərdi.Beləcə, iş günüm bitdi. İndi qarşıda ailəmlə vaxt keçirmək, bir az istirahət etmək var. Axşam isə yeni gün üçün planlar hazırlayacağam. Ən maraqlısı odur ki, mən bu işdə təkcə pul qazanmıram. Mən həm də özümü inkişaf etdirirəm. Riyazi düşüncə, stress idarəsi, sürətli qərar qəbuletmə – bütün bunlar gündəlik həyatda da mənə kömək edir. Professional oyunçu olmaq təkcə kartlar və slotlar deyil, bu, bir həyat fəlsəfəsidir. Və mən bu yolu seçdiyim üçün peşman deyiləm. Hər kəsə öz yolunda uğurlar, amma unutmayın: əgər oynayırsınızsa, başınızla oynayın. Qalan hər şey artıq texnikadır.

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.